Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Národní dotace pro NNO a důležité upozornění. Příjem žádostí o dotaci končí v pátek 10. června

Ivana Hujerová

koordinátorka neziskového sektoru a místní Agendy 21

  • 12. 05. 2022 00:00

Sdílet článek

V souladu s usnesením vlády ze dne 7. června 2021 č. 517 o Hlavních oblastech státní dotační politiky vůči nestátním neziskovým organizacím na podporu veřejně prospěšných činností pro rok 2022 (dále jen "NNO") a usnesením vlády č. 591 ze dne 1. června 2020 o Zásadách vlády pro poskytování dotací ze státního rozpočtu České republiky NNO ústředními orgány státní správy vyhlašuje Ministerstvo pro místní rozvoj (dále také „MMR“) výzvu k podávání žádostí o dotace v následujících oblastech podpory pro rok 2022:

1. Podpora a ochrana veřejného zájmu na úseku bezbariérového užívání staveb
2. Metodická podpora poradenství v oblasti bydlení
3. Udržitelný rozvoj regionů, měst a obcí
4. Udržitelný rozvoj cestovního ruchu na celostátní úrovni

Lhůta pro doručení žádostí začíná běžet dnem 11. května 2022 a končí dne 10. června 2022.

Informace jsou poskytovány na adrese: nno@mmr.cz 

DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ PRO NEZISKOVÉ ORGANIZACE: ŽÁDOST O DOTACI MOHOU PODÁVAT VŠECHNY NNO, TEDY NEJEN TY, KTERÉ JSOU VYJMENOVANÉ V Koncepci MMR pro podporu NNO v letech 2021-2022

Dokumenty:

Zdroj: MMR ČR      

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky