Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

NanoCzech Liberec 2023, největší konference českého nanoprůmyslu - 27. září 

Ivana Hujerová

koordinátorka neziskového sektoru a místní Agendy 21

  • 18. 08. 2023 13:37

Sdílet článek

Srdečně vás zveme na největší konferenci českého nanoprůmyslu NanoCzech Liberec 2023! Zavítejte do Libereckého kraje na univerzitu, která dala světu před dvaceti lety technologii průmyslové výroby nanovláken.

Konference se koná pod záštitou ministryně pro vědu, výzkum a inovace Heleny Langšádlové, hejtmana Libereckého kraje Martina Půty a rektora Technické univerzity v Liberci Miroslava Brzeziny. 

Konference NanoCzech Liberec 2023 se uskuteční ve středu 27. září 2023 od 9:30 do 16:30 v kampusu Technické univerzity v Liberci v budově G, Univerzitní náměstí 1410. 

Pro koho? 

Pro inovativní firmy, jejich majitele, CEO’s, CTO’s, startupy, investory, zástupce veřejné správy, vědecko-výzkumné pracovníky a studenty. Pro tuzemské i zahraniční hosty (k dispozici bude simultánním tlumočení do českého a anglického jazyka).

Co uvidíte? 

Představíme vám to nejlepší z českého nanoprůmyslu. Na konferenci promluví původci světových patentů, high-tech firmy a klastry, přítomni budou ekonomičtí diplomaté nebo zástupci investičních společností. Jako bonus jsme si nachystali zázemí pro networking, dvě panelové diskuze a prezentaci technologií uplatnitelných ve vašem podnikání. 

Co si odnesete? 

Nanotechnologie mohou pomoci v rozvoji i vám! Odnesete si vhled do světa nanotechnologií a jejich reálného využití. Společně s tím získáte cenné kontakty, a to nejen z tohoto progresivního oboru. 

S kým se potkáte? 

Nad konferencí převzali záštitu a zároveň se jí i osobně zúčastní ministryně pro vědu, výzkum a inovace Helena Langšádlová, hejtman Libereckého kraje Martin Půta a rektor Technické univerzity v Liberci Miroslav Brzezina.

Přítomni budou předseda německého Cluster Nanotechnologie Peter Grambow, předseda ISO normy TC229 pro nanotechnologie Denis Koltsov, původce světových nanotechnologických patentů prof. David Lukáš

Na konferenci získáte přehled o možnostech inovativních firem z oboru, chybět nebude Elmarco (vývoj zařízení na výrobu nanovláken), IQ Structures (holografické technologie), Spur (výrobce nanovlákenných struktur) a mnoho dalších firem sdružených v Nanoasociaci a klastru Nanoprogress.

NanoCzech Liberec 2023: Kompletní informace, program, registrace

 

 

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky