Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Nadace Via do 30. listopadu 2020 přijímá přihlášky do grantového programu Místa, kde žijeme

Ivana Hujerová

koordinátorka neziskového sektoru a místní Agendy 21

  • 01. 10. 2020 08:02

Sdílet článek

Chcete ve vaší obci vytvořit místo pro setkávání? 

Pak vězte, že do 30. listopadu 2020 přijímáme přihlášky do dalšího ročníku Místa, kde žijeme. Grantem ve výši až 500 000 korun podpoříme tři vybrané týmy z  obcí, kde chtějí propojit místní lidi, neziskovky, firmy a instituce a společně upravit či vytvořit konkrétní veřejný prostor (vnitřní nebo vnější). Chceme pomoci takovým proměnám, které podpoří setkávání lidí v obci

Vybrané týmy od nás dostanou také balíček další podpory - pomohou jim odborníci a odbornice na zorganizování komunitních setkání a budou se moci zúčastnit odborných seminářů a inspirativních cest po dalších podpořených projektech. V případě zájmu je nutné vyplnit vstupní dotazník s projektovým záměrem. Další informace najdete na webu programu a sledovat můžete také facebookové stránky programu.

TZ Nadace Via, Monika Skopalová

 

 


  

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky