Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Měníte svět k lepšímu naplňováním cílů udržitelného rozvoje? Asociace společenské odpovědnosti vyhlásila 2. ročník CENY SDGs - uzávěrka nominací je 6. dubna

Ivana Hujerová

koordinátorka neziskového sektoru a místní Agendy 21

  • 19. 03. 2018 00:00

Sdílet článek

„České Ceny SDGs jsou skvělou inovací, která nejenže přitáhne pozornost k udržitelnému rozvoji, ale slouží také jako inspirace pro byznys, jednotlivce i veřejnou správu, aby zvýšili své aktivity k dosažení Cílů udržitelného rozvoje. Ceny SDGs jsou iniciativou, která by se rozhodně měla rozšířit do dalších zemí.“
prof. Jeffrey Sachs,
SDGs Advokát

Po úspěšném vyhlášení historicky prvního ročníku Cen SDGs v roce 2017, pokračujeme i nadále v tradici udělování takto prestižních cen v Česku.
I v roce 2018 budeme hledat konkrétní aktivity a strategie, které podnikají české organizace a přispívají tak k naplňování Cílů udržitelného rozvoje (SDGs). Chceme motivovat hráče nejen z řad byznysu, ale také neziskových organizací, veřejné správy i široké veřejnosti k začlenění udržitelnosti do každodenního života.
Oceníme nejlepší projekty, které se na národní úrovni zasazují o naplňování Agendy 2030, rozvojové spolupráce a skrze SDGs mění svět k lepšímu. Oceníme úsilí českých firem i organizací, které začleňují udržitelnost do své strategie a pomáhají tak České republice a světu k udržitelnější budoucnosti.

Cíle udržitelného rozvoje: http://www.globalnicile.cz/o-sdgs/

Kompletní informace o Cenách SDGs, kategorie, přihlášky: http://www.globalnicile.cz/o-cenach-sdgs/

 

 

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky