Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

KONFERENCE Podpora rodinné politiky v praxi - Liberec, 14. duben

Ivana Hujerová

koordinátorka neziskového sektoru a místní Agendy 21

  • 25. 03. 2022 00:00

Sdílet článek

Zveme Vás na 2. konferenci k rodinné politice s názvem  Podpora rodinné politiky v praxi, která je určena odborné i široké veřejnosti.

Cílem konference je poskytnout zájemcům o rodinnou politiku prostor pro diskusi a předávání informací. 2. ročník je zaměřen na podporu rodinné politiky na různých úrovních, ať už je to podpora ze strany státu, kraje či obce přátelské rodinám. V rámci příspěvků, není opomenuta ani podpora rodin ze strany nestátních neziskových organizací, které mají k rodinám nejblíže.   

Datum konání: 14. dubna 2022

Místo konání: MCU Koloseum (Generála Svobody 83/47, Liberec 13)

V případě závazného zájmu prosíme o nahlášení účasti na e-mail kamila.tumova@kraj-lbc.cz do 7. dubna 2022 (včetně). Konference je zdarma. Je možné na vyžádání vystavit potvrzení o účasti na (neakreditované) konferenci. Pro účastníky bude zajištěno drobné občerstvení. Parkování je k dispozici zdarma před budovou MCU Koloseum.

KONFERENCE Rodinná politika LK KONFERENCE Rodinná politika LK

Konference se koná v rámci projektu „Systémová podpora práce s rodinou v Libereckém kraji“, registrační číslo: CZ.03.2.63/0.0/0.0/15_007/0013535, financovaného z Operačního programu Zaměstnanost, prioritní osa OPZ: „2-Sociální začleňování a boj s chudobou“.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky