Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

JAK NA DOTACE? Prezentace ze semináře jsou volně ke stažení

Ivana Hujerová

koordinátorka neziskového sektoru a místní Agendy 21

  • 17. 09. 2020 00:00

Sdílet článek

SEMINÁŘ "JAK NA DOTACE"

Proběhl seminář "Jak na dotace", který pro Vás připravil Sekretariát Regionální stálé konference Libereckého kraje. Přečtěte si o jeho průběhu.

  • JAKÉ JSOU TYPY DOTACÍ?
  • EXISTUJE NĚJAKÝ NÁVOD NA TO, JAK PRACOVAT S ŽÁDOSTÍ?
  • KDE LZE NAJÍT POTŘEBNÉ INFORMACE A RADY?

Odpovědi nejen na tyto otázky zodpověděli prezentující semináře, který připravil Sekretariát Regionální stálé konference Libereckého kraje v rámci informovanosti území o této problematice. Seminář byl určen široké veřejnosti a především těm, kteří rádi získali informace o tomto tématu. Součástí programu bylo především představení jednotlivých typů dotací, ale také činnosti Sekretariátu a Eurocentra Liberec, které pro Vás celoročně připravuje spoustu zajímavých akcí. Během semináře byla propagována putovní výstava "Otisky EU v Libereckém kraji" jejíž smyslem je představení úspěšně zrealizovaných projektů v kraji . V závěru měli účastníci možnost vyplnit kvíz a vyhrát hodnotné ceny, které pro úspěšné připravil Liberecký kraj.

Seminář se konal dne 9. září 2020 v Kulturním centru Střelnice Turnov, Markova 311. Program semináře najdete ZDE.

Prezentace ke stažení: 

Představení RSK 

Evropské dotační tituly

Národní dotační tituly

Krajské dotační tituly

Plány na období 2021+

 

Další informace a kontakty: Regionální stálá konference Libereckého kraje

 

 

 

 

 

 

 

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky