Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Den regionálních potravin Libereckého kraje a slavnostní předání ocenění Regionální potravina Libereckého kraje - Liberec, 15. září 2022 

Ivana Hujerová

koordinátorka neziskového sektoru a místní Agendy 21

  • 14. 09. 2022 15:28

Sdílet článek

Ve čtvrtek 15. září se v Liberci před radnicí na náměstí Dr. E. Beneše opět sejdou potravináři Libereckého kraje, aby představili své výrobky.

Již pošestnácté se totiž bude konat akce Den regionálních potravin Libereckého kraje. Návštěvníci budou mít možnost nejen ochutnat a zakoupit kvalitní potravinářské výrobky, ale zároveň se osobně setkají s jejich výrobci. Tradičně bude na námětí po celý den probíhat bohatý kulturní program, jehož vyvrcholením se stane ve 13 hodin slavnostní předání ocenění Regionální potravina Libereckého kraje.

Do programu Dne regionálních potravin jsou tradičně zařazeny soutěže o ceny a vaření z regionálních potravin s kuchařem firmy Bidfood Pavlem Vedralem. V programu dále vystoupí Martin Maxa, Jolana Szajewska, Bohuš Matuš a Marie Rezlerová.

zdroj: tisková zpráva APIC 11. 8. 2022

Den regionálních potravin

 

 

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky