Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

CHYTŘEJŠÍ ČESKO - druhý ročník odborné konference ve čtvrtek 9. listopadu

Hujerová Ivana

koordinátorka neziskového sektoru a místní Agendy 21

  • 30. 10. 2017 08:38

Sdílet článek

Konference Chytřejší Česko proběhne v rámci stejnojmenného projektu, který byl zahájen na podzim loňského roku a v jehož rámci bylo během letošního roku uspořádáno několik regionálních setkání. První regionální konference na téma Smart Cities proběhla v Mladé Boleslavi, následovalo setkání v Písku a Ostravě. Všech setkání se zúčastnili jak zástupci daných měst, tak státní správy, včetně zastoupení soukromých subjektů.

Cílem naší akce není prezentace obecných informací k tématu formou klasických přednášek, ale také definování problémů se zaváděním inovací, se kterými nejčastěji představitelé měst a obcí bojují, a navržení jejich případných řešení. Smart Cities má být chytrý nástroj pro udržitelný rozvoj měst a obcí, který pomáhá zlepšit životní prostředí a přináší možnost získat další finanční prostředky na kvalitní projekty.

Představíme Vám například nástroje pro financování Vašich projektů na inovativní řešení, která směřují k efektivnějšímu hospodaření a rozvoji měst a obcí prostřednictvím zkušeností z praxe. Budeme společně s Vámi diskutovat nejen o Vašich zkušenostech, ale i o problémech.

Kompletní informace, program a registrace

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky