Budoucnost je teď! Jednejme udržitelně Česko-německé síťovací setkání, 11.-12. září 2020

09. 07. 2020

Viry přicházejí a odcházejí (a někdy se také vracejí), ale planeta, na níž žijeme, je pořád jedna a tatáž. Ochrana přírody a životního prostředí, změny klimatu, ale také udržitelný životní styl nabývají na stále větší důležitosti. 

Věnujete se ve své práci tématům jako ekologická výchova, ochrana životního prostředí, udržitelnost a rádi byste se pustili do česko-německého projektu s tímto zaměřením? Chybí Vám k tomu ale kontakty v sousední zemi nebo německý projektový partner? 

Přijďte na naše česko-německé síťovací setkání, které se koná 11.-12. září 2020 v Praze. Jeho účastníky budou zejména lidé, kteří se výše zmíněným tématům profesně věnují. 

Kromě možnosti k síťování, poznání lidí, kteří se věnují podobné problematice v tuzemsku i v sousední zemi a představení možností podpory u Česko-německého fondu budoucnosti (mj. prostřednictvím Tématu roku 2020) bude součástí akce také příležitost ukázat své aktivity veřejnosti, a to v rámci česko- německé eko-zóny na festivalu United Islands. 

Přihlašujte se prosím skrze tento formulář, a to do 3. srpna 2020. Počet účastníků je omezen a v případě velkého zájmu je budeme muset vybírat - ozveme se do 13. srpna 2020. Potvrzeným účastníkům pomůžeme s cestovními náklady a ubytováním. Akce bude tlumočena. Bližší informace vám rádi podají Anne Liebscher (anne.liebscher@fb.cz) nebo Jacob Venuß (jacob.venuss@fb.cz)A protože se někdy viry vracejí - sledujeme vývoj situace a jsme připraveni na ni také krátkodobě reagovat.

Tým Česko-německého fondu budoucnosti

____________________________________________

Anne Liebscher

Deutsch-Tschechischer Zukunftsfonds
Česko-německý fond budoucnosti

Železná 539/24
110 00 Praha 1
web_cz | web_de | facebook

 

 

 

 

 

Ivana Hujerová
ivana.hujerova@kraj-lbc.cz
Telefon: 485226722